Skip to content

Oog voor detail. Proper werken en een goede afwerking is zeer belangrijk. Altijd!

Mag ik mezelf even voorstellen. Ik ben Geert Peters, bestuurder van PEKO BV.

De naam PEKO is afkomstig van Peters Koeltechnieken. Dat was de naam van het koeltechnisch bedrijf van mijn vader. Ik heb het bedrijf in 2013 overgenomen. Eerst in bijberoep, maar ondertussen in hoofdberoep.

Als jonge knaap ging ik in mijn vrije tijd al regelmatig mijn vader meehelpen met het installeren van airco-installaties. Mijn ervaring heb ik vooral opgedaan door altijd als arbeider gewerkt te hebben bij grotere installatie-bedrijven. Hier ben ik tijdens mijn carrière ook al vrij snel kunnen doorgroeien tot ploegbaas. Maar toch zat er nog niet voldoende uitdaging in voor mij, dus besloot ik het op mijn eigen te proberen.

Zowel ikzelf als het koeltechnisch bedrijf PEKO BV zijn gecertificeerd en voldoen aan de wetgeving inzake koeltechnische bedrijven en technici.

Hoe probeer ik mezelf te onderscheiden? Zoals alle bedrijven probeer ik een goede kwaliteit af te leveren voor een correcte prijs. Maar ik besteed hierbij veel aandacht aan afwerking. Ik werk proper en werk alles tot in de puntjes af. De potentiële klant weet na mijn advies ook perfect hoe de installatie er zal gaan uitzien, wat de afmetingen en posities van de toestellen zullen zijn, waar er eventueel leidinggoten zullen gemonteerd worden, …

Alles wordt op voorhand goed besproken zodat er geen verrassingen kunnen zijn achteraf. Een ander belangrijk punt: ik doe quasi alle merken. Zo kan ik niet alleen een airco-installatie aanbieden voor ieders budget, maar kan ik ook afhankelijk van de toepassing de voor- en nadelen van de verschillende merken en hun modellen uitspelen.

Door mijn klantentevredenheid is er intussen al een begrip ontstaan: AIRCO van PEKO!

Bij PEKO kan u terecht voor verkoop, plaatsing, onderhoud en service van airco- en warmtepompinstallaties.

Heeft u interesse in onze diensten, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

En vergeet zeker niet onze Facebook pagina te liken.

Adresgegevens:

Korversstraat 17
3650 Dilsen-Stokkem
België

Contactgegevens:

0032 (0)484 / 18 13 97
info@aircovanpeko.be
BTWnr.: BE 0741 703 273